Dolandırıcıların Meşhur Polis Ve Savcı Taktiği Bu Sefer Tutmadı

Dolandırıcıların Meşhur Polis Ve Savcı Taktiği Bu Sefer Tutmadı

Aydın’da kendini önce polis ve daha sonra da savcısı olarak tanıtıp bir kişiyi dolandırmaya çalışan şahıslar bu sefer sert kayaya çarptı. Dolandırıcıların para istediği kişi durumu polisle işbirliği y...

Aydın’da kendini önce polis ve daha sonra da savcısı olarak tanıtıp bir kişiyi dolandırmaya çalışan şahıslar bu sefer sert kayaya çarptı. Dolandırıcıların para istediği kişi durumu polisle işbirliği yapınca, klasik taktik bu sefer tutmadı.

Edinilen bilgiye göre; Sultanhisar ilçesine bağlı İncealan Mahallesi’nde oturan Süleyman E.’yi (44) telefonla arayarak kendisini önce polis olarak tanıtıp daha sonra borcu olduğunu söyleyen dolandırıcılar telefonu savcıya bağlıyorum dedi. Süleyman E.’yle irtibata geçen diğer bir kişi ise kendini savcı olarak tanıtıp borcu olduğunu ve bankadaki parasını çekip istedikleri hesaba yatırması yönünde talimatta bulundu. Sürekli olarak telefon bağlantısını kesmemeye çalışan dolandırıcılar Süleyman E.’yi oyalayarak mevkisini ve durumu kontrol etmeye çalıştı. Kendisinin hiçbir yere borcu olmadığından emin olan Süleyman E. isimli kişi durumdan şüphelenerek 155’i aradı. Aydın Ramazan Paşa Mahallesi Bankalar civarında polislerle biraraya gelerek yaşadığı olayı başından sonuna anlatan Süleyman E. kendisini arayan şahısların numaralarını güven timlerine verdi. Aydın’a düğün alışverişi için geldiği öğrenilen Süleyman E. ve ailesini polis ekipleri uyararak tekrar bir dolandırıcılık girişimi olması durumunda kendilerini haberdar etmesini istedi. Polis dolandırıcıları tespit etmek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.