Domuz Eti Sattığı Esnafları Tehdit Etti

Domuz Eti Sattığı Esnafları Tehdit Etti

Deposunda 5 ton kaçak domuz eti ele geçirilen C.C. kendisinden domuz eti satın alan esnaflara mesaj gönderdi. Esnaflardan kendisiyle iletişime geçmesini isteyen C.C. aksi halde kendisinden alışveriş edenlerin isimlerini açıklayacağını söyledi.

Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Astim OSB Havaalanı Bulvarı 165 numarada bulunan depoda kaçak kesim yapıldığı yönünde alınan bir ihbar üzerine Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte C.C.’nin kullandığı depoda inceleme yaptı. Yapılan aramada 3 tonu işlenerek tüketime hazır hale getirilmiş ve 2 tonu da öldürülmüş ama işlenmemiş yaklaşık 5 ton kaçak domuz eti ele geçirildi.

Daha önceden de kaçak kesim yapmaktan sabıkası bulunan C.C., kaçak domuz etlerinin İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı belirlendi. C.C., hakkında Yaban Hayatını Koruma Kanununa muhalefet ile insan sağlığını tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle yasal işlem yapıldı. Hazırlanan dosyanın Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirileceği öğrenilirken C.C., kendisinden domuz eti satın alan esnaflardan kendisiyle iletişime geçmelerini aksi halde isimlerini açıklamakla tehdit etti. Zararını kendisinden alışveriş yapan esnafın karşılamasını isteyen C.C. bununla yetinmedi, sabah yapmış olduğu kahvaltı ve rakının parasını da istedi.

Bu durumu sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşan C.C. kendisinden domuz eti satın alan esnaflara şu mesajı gönderdi:

“Beni takip eden kasap lokanta vs esnaf arkadaşlar yarın akşam üstü saat 17/00 A kadar benimle iletişime geçsinler kimseyi acımıcam benden kimlerin alış veriş yapıp bana et getir diye yalvaranların ismini acıklıcam hemde büyük harflerle benim bu zararımı sizlerden almak zorundayım kusuruma bakmasın bide sabah yapmış olduğum kahvaltı ve rakının parasında sanşlı birisine yüklücem artık kimse alış veriş yapanlar kendilerini biliyorlar 5 kilo dahi almışsa benden bedelini ödeyecek azda olsa..”

coskun-can-(1).jpgcoskun-can-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum