Dönem Değişti, Mandıradaki Süt, Kasaptaki Et Bilgisayardan Gelmeye Başladı

Dönem Değişti, Mandıradaki Süt, Kasaptaki Et Bilgisayardan Gelmeye Başladı

İnsan yaşamının her evresinde tüketilmesi gereken en önemli ve en temel besinlerin başında gelen süt ve et, Aydın’da artık bir tıkla kapıya gelmeye başladı. Okulların açılması ile birlikte daha yoğun...

İnsan yaşamının her evresinde tüketilmesi gereken en önemli ve en temel besinlerin başında gelen süt ve et, Aydın’da artık bir tıkla kapıya gelmeye başladı. Okulların açılması ile birlikte daha yoğun bir sürece giren öğrenciler ve aileleri için Aydın Efeler’de hizmet veren Cerit Et ve Süt Ürünleri Firması çocuk ve yaşlıların sütünü bir tıkla kapıya getirmeye başladı. Kurdukları dağıtım ağı sayesinde sadece ticaret değil aynı zamanda sağlıklı beslenme hizmeti de verdiklerini belirten Firmanın yetkilisi Taşkın Cerit, “Haftanın her günü sabah 07:30 ile akşam 20:30 saatleri arasında vatandaşımız ihtiyacı olan et ve süt ürünlerini bizzat kapısında teslim alabiliyor” dedi.

Globalleşen dünyada, insanlar için para kadar zamanın da değerli olduğunu belirten Taşkın Cerit, “Cerit Et ve Süt ürünleri olarak sadece et ve süt ürünleri değil aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sunmayı amaçlıyoruz. Bazen çeşitli nedenlerle dışarı çıkamadığı için et ve süt tüketimini erteleyen insanlarımızın olduğunu gördük. Tüketicilerimizin de önerileri ile www.e-sarkuterim.com adresi üzerinden online alışveriş mağazası oluşturduk. Şimdi isteyen herkes et ve süt ihtiyacını bilgisyarından ya da cep telefonundan internete bağlanarak karşılayabiliyor” dedi.

İSTENİLEN ADRESE TESLİMAT YAPILACAK

Cumartesi günleri dahil hafta içi her gün Efeler ilçe merkezinde mobil servisle kapıya kadar et ve süt siparişlerini taşıyacak olan Cerit Et ve Süt Ürünleri’nin, online mağazası www.e-sarkuterim.com üzerinden alışveriş yapmak için üye olmanın yeterli olduğu belirtildi. Üyelik işlemi sonrasında alışveriş sepetini oluşturan müşteriler, 50 TL ve üzerindeki siparişleri dilerse eve, dilerse işyerine getirilip teslim ediliyor. Tüketici ürününü teslim aldıktan sonra ödemesini yapabiliyor.

Cerit Et ve Süt Ürünlerinin (süt, yoğurt,peynir ve peynir çeşitleri, organik tereyağı, et ürünleri) yanında, reçel, helva, organik yumurta, kurutulmuş ürünler, zeytinyağları, baharatlar, zeytin çeşitleri, turşular, ve mantı gibi ürünleri, www.e-sarkuterim.com üzerinden sipariş verilmesi durumunda kapıya kadar getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.