DP İl Başkanı Emanet: “Aydın’da kırat tekrar şahlanacak!”

DP İl Başkanı Emanet: “Aydın’da kırat tekrar şahlanacak!”

Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, “Genel başkanımızla, demokrat kadrolarımızla seçimlere hazırlanıyoruz. Kırat Aydın’da tekrar şahlanacak biliyoruz. Halkımızı DP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın Demokrat Parti’ye katılarak yeniden aday olması partide heyecana neden oldu. 31 Mart yerel seçimlerinden güçlenerek çıkacaklarını kaydeden Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, “İnşallah genel başkanımız Gültekin Uysal ve demokrat kadrolarımızla birlikte kıratı Aydın’da tekrar şahlandıracağız. Demokratlık halka hizmetkârlıktır. Demokratlar kendisini halkın hizmetkârı bilir. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da bu demokrat duruşu sergileyen bir belediye başkanıdır. Her kesimi kucaklayan Özakcan önümüzdeki dönemde de Efeler halkına hizmet etmeye devam edecektir” diyerek demokratların millete hizmetkâr olmaya çalışacağını söyledi.

"DESTEK BEKLİYORUM"

DP’nin milletin ihtiyacından doğduğunu ve bugünde milletimizin DP’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden İl Başkanı Emanet, “Halkımız ittifak adıyla dayatılan adaylara mahkûm edilmek isteniyor. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın da dediği gibi ‘Yeter! Söz Efeler halkının’ diyoruz. Halkımız dayatmalara boyun eğmeyecek, 31 Mart’ta gerekeni yapacaktır. Sevgisini gönüllere, kalplere saçmış, hizmetlerini Türkiye’nin dört bir yanına saçmış bir hareketin il başkanı olarak halkımızdan destek bekliyorum” diyerek halkı DP çatısı altında toplanmaya davet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.