DP Ödemiş’te Mesut Akbay Bir Kez Daha İş Başında

DP Ödemiş’te Mesut Akbay Bir Kez Daha İş Başında

Demokrat Parti (DP) Ödemiş İlçe Başkanlığı olağan kongresini yaptı.Demokrat Parti İlçe Merkezinde yapılan toplantıya, DP’li eski İzmir Milletvekili Mehmet Özkan, DP İzmir İl Başkanı Tamer Yentür, DP e...

Demokrat Parti (DP) Ödemiş İlçe Başkanlığı olağan kongresini yaptı.

Demokrat Parti İlçe Merkezinde yapılan toplantıya, DP’li eski İzmir Milletvekili Mehmet Özkan, DP İzmir İl Başkanı Tamer Yentür, DP eski Beydağ Belediye Başkanı Muhsin Pulcu, İlçe Başkanı Mesut Akbay ve partililer katıldı.

11 maddelik gündemden oluşan kongreden ilk olarak yoklama ve açılış yapıldı ardından Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.

Üçüncü madde olan divanlık seçiminde divan başkan adayı Mehmet Özkan gösterildi. Mehmet Özkan oy birliği ile divan başkanı seçildi.

Başkan Mehmet Özkan yönetiminde devam eden kongrede faaliyet raporları okundu, hesap tetkik komisyonu oluşturuldu. Faaliyet raporu müzakeresi, ilçe yönetim kurulunun ibrası ve bütçe müzakeresinin ibraları gerçekleştirildi.

Başka bir listenin olmadığı kongrede daha sonra ilçe seçim kurulu yetkilileri denetiminde seçimlere geçildi. Delegelerden tam destek alan Mesut Akbay ve yönetim kurulu listesi yeniden göreve geldi.

Delegelere teşekkür eden Başkan Mesut Akbay şunları ifade etti: “Demokrat Parti ülkemizin demokrasi tarihinde en büyük görevi üstlenmiştir. Demokrasinin temel taşı niteliğini taşıyan partimiz bugünlerde ülkemizde yok olma durumda olan demokrasiyi yeniden inşa edecektir. Demokrasi bizler için çok önemlidir. Demokrasinin olmadığı yer de hukukta yoktur vatandaşlarımızın hak ve hukuklarının savunulacağı bir mekanizma da yok olur. Onun için partimizin yeniden canlanması ve ülkemizdeki olumsuz giden gidişatı dur demelidir. Türkiye siyaseti her geçen gün çıkmaza girmektedir. Bunun içinde Demokrat Parti ve onun misyonu eskiden olduğu gibi bugünde ülkemiz siyasetinde olmalı ve ülke yönetiminde söz sahibi olmalıdır. Biz Ödemiş’ten bu tespitlerimizi de partimizin en üst mercilerini de ileteceğiz. Ödemiş’te partimizin bayrağını dalgalandırmaya, kapımızı herkese açık tutmaya devam edeceğiz. Bugünde bana verdiğiniz yetki adına tüm partililerimize teşekkür ediyorum.”

Başkan Mesut Akbay’ın yönetim kurulu ise Ali Keke, İlhami Boz, İsmail Ur, Gökay Okyar, Mehmet Pişiren, Abdil Çavdar, Mutahhar Ateş, Âdem Köşktepe, Fehmi Kılıç, Hüseyin Özdemir, İsmail Çınar, Mehmet Özcan, Orhan Danagüden, Hasan Çetin, Halil Karademir, Süleyman Erekoğlu, Ergün Oğün, yaşar Akdağ isimlerinden oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.