Dr.Muzaffer Kurtulmuşoğlu, CHP’den Aday Adayı Oldu

Dr.Muzaffer Kurtulmuşoğlu, CHP’den Aday Adayı Oldu

CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Ankara 2. bölgeden partisinin yeniden aday adayı oldu.Kurtulmuşoğlu, her gün Ankara’nın ilçelerini gezerek, partililerinden ve vatandaşlardan s...

CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Ankara 2. bölgeden partisinin yeniden aday adayı oldu.

Kurtulmuşoğlu, her gün Ankara’nın ilçelerini gezerek, partililerinden ve vatandaşlardan sorunlarıyla ilgili bilgiler alıyor.

Dr. Kurtulmuşoğlu, kahvehaneler, taksi durakları ve esnafı ziyaret edip vatandaşın nabzını tuttuğunu, eğer vekil seçilirse vatandaşın beklentilerini karşılamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, 22. dönemde Ankara milletvekili olarak parlamentoda görev almıştı.

Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, seçildiği dönemde de ön seçime girdiğini, emekçi kardeşlerinin kararlarına saygı duyduğu için kontejan başvurusu yapmadığını belirtti. Kurtulmuşoğlu, birlik ve beraberlik kavramlarını oturtmak için çalışacağını belirterek, "Özellikle ülkemizde son günlerde yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarını tarif edilemez derecede üzücü ve dehşet verici buluyorum. Meclis’te kadın ve çocuklara yönelik koruma önlemlerinin alınacağı değişikliklerin en acil şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum. Seçilirsem ilk takip edeceğim işlerin başında bu konu geliyor. Gençlerin ve bayanların işsizlik sorunu ve ev hanımlarına maaş bağlanması konularıyla ilgili çalışmalar da yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.