DTO İstanbul’daki Patlamaya Kınama

DTO İstanbul’daki Patlamaya Kınama

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, İstanbul Atatürk Ha...

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıyı kınadı. Yazılı olarak yayınlanan mesajda, Başkan Özer, “Saldırıyı kınıyor ve terör olaylarının her türlüsünü lanetliyoruz. Vatandaşlarımızın itidalli bir şekilde hareket etmesini temenni ediyoruz. Masum insanları hedef seçen saldırılar asla amacına ulaşamazlar. İstanbul’da meydana gelen olay, yüreklerimizi dağladı. Ancak milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Teröre karşı birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğini belirten Özer, “İş dünyası olarak Türkiye’nin ve dünyanın huzurunu bozan bütün terör örgütlerini lanetliyoruz. Vatandaşlarımız itidalini kaybetmeden, sağduyulu bir şekilde dik duruşunu sürdürecektir. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, tüm ailelere ve aziz milletimize sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.