Dumlupınar’da uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Dumlupınar’da uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele toplantısı, Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücad...

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele toplantısı, Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı iş birliği içerisinde uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, kurum amirleri, öğretmenler, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.

İl Jandarma komutanlığı personeli uyuşturucu madde ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar, uyuşturucu maddelerin tanıtımı, narkotik olayların değerlendirilmesi, uyuşturucu ile mücadelenin yasal boyutu, ve uyuşturucu ile mücadeleye karşı yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Uyuşturucu madde temin ve satışının önlenmesi hususunda Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmaların hassasiyetle takip edilmesi konularınında ele alındığı toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması, atılması gereken somut adımların kararlaştırılmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.