Dünden Bugüne Kuşadası Turizmi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Dünden Bugüne Kuşadası Turizmi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kuşadası’nda çeşitli kurum ve kuruluşların ortaklaşa desteğiyle gerçekleştirilen Turizm Hafta etkinlikleri devam ediyor.

- Kuşadası’nda çeşitli kurum ve kuruluşların ortaklaşa desteğiyle gerçekleştirilen Turizm Hafta etkinlikleri devam ediyor.

Turizm Haftası için Kuşadası Belediyesinin Stüdyo AC arşivinden yararlanarak düzenlediği “Dünden Bugüne Kuşadası Turizmi” fotoğraf sergisi açıldı.

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen sergide Kuşadası Ticaret Odası arşivinde bulunan fotoğraflar da yer aldı. Kuşadası’nın Gayret Pastahanesi, Ece Plajları, limanın eski görüntüsü, Güvercinada’nın karaya bağlanmadan önceki durumu, Kervansaray’ın 1940’lardaki halinin yer aldığı sergi 22 Nisan’a dek ziyarete açık bulunacak.

Sergiyi gezen Kaymakam Muammer Aksoy, çok etkilendiğini belirterek, “Sergideki son derece anlamlı fotoğraflar, Türk turizminin duayeni olan Kuşadası’nın geçirdiği süreci gözler önüne seriyor“ dedi.

DÜNDEN BUGÜNE KUŞADASI TURİZMİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

DÜNDEN BUGÜNE KUŞADASI TURİZMİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.