Dünya Öykü Günü 14 Şubat’ta

Dünya Öykü Günü 14 Şubat’ta

Çankaya Belediyesi’nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ve Ankara Üniversitesi ile birlikte düzenlediği “Dünya Öykü Günü” 14 Şubat’ta kutlanacak.Çankaya Belediyesi’nin Uluslararası Ankara Öykü...

Çankaya Belediyesi’nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ve Ankara Üniversitesi ile birlikte düzenlediği “Dünya Öykü Günü” 14 Şubat’ta kutlanacak.

Çankaya Belediyesi’nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ve Ankara Üniversitesi ile birlikte düzenlediği “Dünya Öykü Günü” 14 Şubat’ta Ankara Üniversitesi Morfoloji Salonu’nda kutlanacak. 14.00’de başlayacak etkinlikte, yazar Ayşe Kulin’in bir öyküsü devlet tiyatroları sanatçıları tarafından okunacak. Kulin’le söyleşinin ve imza saatinin de gerçekleşeceği etkinlikte sanatçı Dengin Ceyhan’ın piyano dinletisi de yer alacak.

Kurucusu ve fikir babası yazar Özcan Karabulut’un “Öykü bizim sevgilimiz aynı zamanda” sözleriyle neden 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kutlandığını açıkladığı etkinlikte “Fotoğrafa Öyküler” sergisi de görülebilecek. Dünya Öykü Günü, Ankara’nın yanı sıra Eskişehir, Edirne, Kayseri, Çanakkale, İzmir, Samsun, Erzurum ve Bursa gibi yurdun pek çok ilinde de kutlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.