Dünya Oyun Günü’nde Altınköy Eğlence Dolu

Dünya Oyun Günü’nde Altınköy Eğlence Dolu

Altınköy Açık Hava Müzesi’nde, 28 Mayıs Cumartesi günü “Dünya Oyun Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenecek.Altınköy’de 28 Mayıs Cumartesi günü çocukları birbirinden eğlenceli aktiviteler bekl...

Altınköy Açık Hava Müzesi’nde, 28 Mayıs Cumartesi günü “Dünya Oyun Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Altınköy’de 28 Mayıs Cumartesi günü çocukları birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. Halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca, yakan top gibi geçmişten günümüze gelen çocuk oyunlarının oynanacağı Altınköy Açık Hava Müzesi, çocuk ziyaretçilerine sınırsız eğlence vaat ediyor. Ayrıca Çocuk Etkinlik Evi’nde eğitmenler gözetiminde oynanan zeka oyunları, 3 taş, 9 taş, dama, mangala gibi hem eğlendiren, hem de düşündüren oyunlar da yine çocukların ilgisini çekecek oyunlar arasında yer alıyor.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI ALTINKÖY’E DAVET EDİYORUM.”

Altınköy’ün özellikle çocuklar için çok önemli bir eğlenme ve öğrenme yeri olduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Çocuklarımız burada doğal hayatın tüm geleneklerini, köy hayatının tüm güzelliklerini görebiliyor. Tüm çocuklarımızı bu hafta sonu düzenlenecek özel etkinliklere katılmaya ve Altınköy’deki güzellikleri yakından görmeye davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.