Dünya Selçukta Buluşacak

Dünya Selçuk'ta Buluşacak

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) öncülüğünde ve Dev Ajans organizasyonluğunda düzenlenecek olan, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Havacılık Fest 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde Selçuk Efes Hav

- Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) öncülüğünde ve Dev Ajans organizasyonluğunda düzenlenecek olan, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Havacılık Fest 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde Selçuk Efes Havaalanı'nda gerçekleştirilecek. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, havacılığı seven herkesi Selçuk'a davet etti.

“Bir çocuğumuzun ufkunda yeni bir pencere açabilirsek ne mutlu” sloganıyla yola çıkan ve ilk olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ‘TATCA Havacılık Fest’ geleneksel hale geliyor. Her yıl bir milyondan fazla uçak trafiğine hizmet veren hava trafik kontrolörlerinin havacılık sektöründeki önemini anlatmak, havacılığın keyifli ve bilinmeyen yönlerini paylaşmak amacıyla düzenlenecek olan festivalde, her yaş grubundan insanın havacılık soluyarak eğlenebilecek. Havacılık sektöründeki tüm bileşenlerin ulaşım aracından ibaret olmadığını, eğlenceli ve keyifli yönlerinin de olduğunu gösterecek olan etkinlİK ile Selçuk Efes Havaalanı muhteşem bir festivale ev sahipliği yapacak.

'Havacılık Fest'14’de geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da birçok sivil havacılık kulübü ve derneği, üniversitelerin ve liselerin ilgili kulüpleri de yer alacak. Gün boyu paraşüt atlayışlarından model uçak ve helikopter gösterilerine, gyrocopter, paramotor ve microlight hava araçlarına, Hava Trafik Kontrol ve Uçak Simülatörlerine kadar birçok havacılık etkinliğinin gerçekleştirileceği festivalde Selçuklular unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Türk Hava Kurumu, Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, Kuşadası Kaymakamlığı, İstanbul Havacılık Kulübü, EFMOD, katkılarıyla gerçekleştirilecek festivalde birçok etkinlik ziyaretçilere ücretsiz sunulacak.

TAV Ana sponsorluğunda düzenlenecek organizasyonun diğer sponsor firmaları Atlas Jet Ali İsmet Öztürk’ün akrobasi uçuşu ile, PEGASUS , SUNEXPRESS, CORENDON, DRUNKEN DUCK, FREEBIRD ve sektörle ilgili daha bir çok kurum ve kuruluş standlarıyla yer alacak.

ODA BAŞKANI YOLCU; "BU FESTİVAL SELÇUK İÇİN BİR ŞANS"

Selçuk Efes Havaalanında ikincisinin düzenleneceği Havacılık Festivaline ev sahipliği yapmaktan ve destek vermekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, festival alanında yerel işletmelerin stant açabileceklerini, bu sayede Selçuk'a özgü ürünleri satma ve mutfakların tanıtılmasını düşündüklerini ifade etti. Düzenlenecek olan bu festivalin Selçuk ticaretine katkı koyacağını inandığını belirten Yolcu, festivalde 15 bin ziyaretçinin beklendiğini, bunun Selçuk için bir şans olduğunu kaydetti.

BAŞKAN YARDIMCISI CİNEL; "HAVACILIĞI SEVEN HERKESİ SELÇUK'A BEKLİYORUZ"

Bu yıl 46.sının düzenleneceği Selçuk Efes Festivali ile yapılacak Havacılık Festivalinin de aynı tarihlerde yapılmasının her iki organizasyonu bütünleştireceğini ve bu bütünleşmenin gerçek anlamda uluslararası boyuta taşıyacağına inandığını ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Bülent Cinel, "Bilindiği gibi Eylül ayında bu yıl 46.kutlayacağımız Selçuk Efes Festivalimizi düzenleyeceğiz ve bu büyük organizasyonun da aynı ayda birbirine yakın bir tarihte düzenlenmesi Selçuk'un yurtiçi ve yurt dışındaki tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü Sivil Havacılık Selçuk'ta buluşturulacak ve biz ilçemizdeki alternatif turizm çeşitlerini aktararak markalaşmaya doğru adım adım ilerleyeceğiz" diyerek; havacılığı seven herkesi Selçuk'a beklediklerini söyledi.

DÜNYA SELÇUK'TA BULUŞACAK

DÜNYA SELÇUK'TA BULUŞACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.