Dural, ’23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram’

Dural, ’23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bölge Müdürü Dural, ’23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram’ dedi

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Türk millet iradesinin temsil mekânı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyorum. Türk çocukları başta olmak üzere, yüreği Türkiye Cumhuriyeti için çarpan herkesin bir ve beraber olarak, mutlulukla daha nice 23 Nisanlara ulaşmasını temenni ediyorum. Anadolu’nun emperyalizme karşı ilk kalp atışı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını ve tüm dünya çocuklarına Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Türk milleti, Atatürk liderliğindeki ‘milli egemenlik’ bilinciyle 23 Nisan 1920’de, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Anadolu topraklarına ilelebet mühürlemiştir. Milli egemenlik ve tam bağımsızlık fikriyle kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük müjdecisidir. 23 Nisan, teslim olmayı reddeden bir milletin direnişi ve dirilişidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları ile tıpkı bir meşale gibi elden ele gelecek nesillere aktarılacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Büyük Atatürk’ün de en büyük eserim dediği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılında tüm ulusumuzun ve özellikle çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.