Duygu&Barış Akdağ çiftinin mutlu günü

Duygu&Barış Akdağ çiftinin mutlu günü

Hatice-Fikri Aydın Çiftinin kızları Duygu ile Fatma-İbrahim Akdağ çiftinin oğlu Barış, Keyif Bahçesi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlendi. Genç çiftin nikahını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan kıydı.

Emekli öğretmen Hatice Aydın ve Efeler Belediye Meclis Üyesi, makine mühendisi Fikri Aydın’ın biricik kızları Duygu ile Fatma-İbrahim Akdağ çiftinin oğlu Barış’ın nikah törenleri Keyif Bahçesi’nde gerçekleşti. Törene Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Aydın’ın tanınmış simaları ile her iki ailenin yakınları katıldı.

Duygu&Barış çiftinin nikahını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan kıydı, şahitliğini ise Show TV’de yayınlanan “Çukur” dizisinde İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi “Selim” karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkan Öner Erkan ve Asya Dalgıç yaptı. Başkan Özakcan, genç çifte “4 S” önerisinde bulundu. 4 S'yi sevgi, saygı, sabır ve sadakat olarak açıklayan Özakcan, aile cüzdanını gelin ve damada birlikte verdi. 

Çiftin tebrikleri kabul etmesinden sonra geç saatlere kadar devam eden düğünde Duygu&Barış çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler doyasıya eğlendi.

Genç çiftin bundan sonraki yaşamlarını İzmir’de sürdürecekleri öğrenildi.

tikla.jpg

1-(2)-035.jpg1-(5)-003.jpg1-(6).jpg1-(7).jpg

1-(49)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum