E-tebligat Bilgilendirme Toplantısı Kuşadası Ticaret Odası’nda Yapıldı

E-tebligat Bilgilendirme Toplantısı Kuşadası Ticaret Odası’nda Yapıldı

Kuşadası Ticaret Odası’nda, Kuşadası SMMMO Temsilciliği organizasyonuyla e-tebligat ve yeni nesil yazar kasalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.01.01.2016 tarihinde yürürlüğe girecek e-teb...

Kuşadası Ticaret Odası’nda, Kuşadası SMMMO Temsilciliği organizasyonuyla e-tebligat ve yeni nesil yazar kasalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

01.01.2016 tarihinde yürürlüğe girecek e-tebligat ve yeni nesil yazar kasalar ile ilgili Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu tarafından bilgilerin verildiği toplantıda, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Aydın Vergi Dairesi Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mustafa Çelik, Kuşadası SMMMO Temsilcisi Murat Öztürk, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, mali müşavirler ve konuyla ilgili katılımcılar hazır bulundu.

Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu 01 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek e-tebligatla ilgili her mükellefin internet üzerinden şifre ve kullanıcı adıyla tebligatlarını görebileceğini belirtti ve bu sorumluluğun mükelleflerin kendisine ait olacağını söyledi. Sarıoğlu; e-tebligatla maliyetlerin düşeceğini belirterek, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren e-tebligat ve yeni nesil yazar kullanmayan işletmelere 1300 TL özel usulsüzlük cezası uygulanacağını vurguladı ve konuyla ilgili toplantıya katılan mükelleflere ayrıntılı bilgiler verdi. Toplantı katılımcıların soruları ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.