Efeler ailesine katılanlara belediyeden sıcak karşılama

Efeler ailesine katılanlara belediyeden sıcak karşılama

Efeler Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde yeni okullarına başlayan çiçeği burnunda üniversitelileri açtığı ikram stantları ile karşılıyor.

Efeler Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde yeni okullarına başlayan çiçeği burnunda üniversitelileri açtığı ikram stantları ile karşılıyor. Efeler Belediyesi düzenlediği organizasyonla kentin imajına, tanıtımına da katkıda bulunuyor.

Sabah saatlerinde öğrencileri ve velileri güler yüzlü bir biçimde karşılayan belediye çalışanları, sabah çorba, öğlen tavuklu pilav ikramında bulunurken gün boyu da içecek ikramında bulunuyor. Adnan Menderes Üniversitesi’nde çeşitli fakülteleri kazanan ve kayıt işlemleri için Aydın’a gelen öğrenciler ile velilere ikramlar, üniversite kampüsünün iki ayrı noktasında sabah saat 7.00 de çorba ikramıyla başlıyor.

İkramlarda bulunan belediye çalışanları ayrıca Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın öğrencilere “Efeler Ailesine Katılan Sevgili Öğrenciler Hoşgeldiniz” mesajının bulunduğu aynı zamanda Aydın’ın tarihi ve kültürel mekanlarının da tanıtıldığı, ihtiyaç duyulabilecek önemli telefon numaralarının yer aldığı broşür de dağıtıyor.

Üniversite hayatının gençler için yaşamlarının hemen her alanında önemli dönüşüm ve değişim dönemi olduğunu söyleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Başka bir şehirden okumak için farklı bir şehre gelmenin psikolojisini iyi bilirim. Eğitimi için aile ve yaşadığı kentten ayrılan gençleri, Anadolu’nun incelikleriyle dokunmuş bir kent olan Efeler’de ağırlamaktan onur duyacağız. Öğrencilerimizi önemsiyoruz, bunun farkında olmanızı istiyoruz. Belediyemizin eğitime olan bakışını ortaya koymak, öğrencilerimize verdiğimiz değeri göstermek adına böyle bir karşılama hazırladık. Sabah saat 7.00 de başlayan çorba ikramının yanında öğle saatlerinde de tavuklu pilav ikramımız oluyor. Beş gün boyunca Adnan Menderes Üniversitesi ana kampüsünün iki ayrı noktasında gerçekleştirdiğimiz ikram organizasyonunda ayrıca gün boyu sıcak, soğuk içecekler ve su ikramında bulunuyoruz. Hazırladığımız broşür ile kentimizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıtıyor, yer alan önemli telefon numaralarıyla, ihtiyaç halinde başvurulacak yerler ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Dağının, ovasının bereketiyle, tarihiyle her yeri her köşesi ile geleceğe yürüyen Efeler ilçe belediyesi olarak kentimiz de yeni bir yaşama başlayacak olan gençlerimizin imkanlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Efeler ailesine katılmış olmanızdan dolayı, kentimizi tercih etmenizden dolayı mutsuz olmayacağınızı ifade etmek istiyorum. Hepinize tekrar Efeler diyarına hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Böyle bir hizmetle karşılaştıkları için çok şaşırdıklarını ifade eden öğrenciler ile veliler sıcak karşılama ve bilgilendirme için Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve ekibine teşekkür ettiler. Kayıt için gelen bazı öğrenci ve veliler görüşlerini belirtip, böyle bir uygulama ile karşılaştıkları için çok memnun olduklarını söyleyerek; “Biz burada yanlarında değiliz, çocuklarımızın anası, babası ailesi artık sizlersiniz. Çocuklarımız sizlere emanet. Bir belediyenin böyle bir karşılama gerçekleştirmesi hem çocuklarımızı, hem de bizleri çok mutlu etti” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.