Efeler Ak Partide İlk Aday Sabancı Oldu

Efeler Ak Parti'de İlk Aday Sabancı Oldu

Aydın'da önümüzdeki aylarda kongre sürecine girecek olan AK Parti'de, Efeler İlçe Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan Levent Sabancı oldu.

- Aydın'da önümüzdeki aylarda kongre sürecine girecek olan AK Parti'de, Efeler İlçe Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan Levent Sabancı oldu.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Gökhan Ökten'in geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısıyla kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, Sabancı Efeler ilçe başkanlığı görevine talip olduğunu belirterek, "Buharkent'ten Didim'e kadar tüm insanların ne istediğini çok iyi biliyorum. Ben Aydın'ın bir evladı olarak AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi ve hatta BDP'lisi aynı çatı altında birleştirmek suretiyle, Aydın'a daha iyi hizmet etmek için adayım" dedi.

"İDAM EDİLEN ADNAN MENDERES'İN MEMLEKETİNİ CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARMAK İSTİYORUM"

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in, memleketinde CHP'li belediye başkanların görev yapmasını istemediğini kaydeden Sabancı, "İzmir, Denizli, Muğla ve diğer illerde kimin hangi partiden başkanlık yaptığı beni ilgilendirmiyor ama Aydın'da demokrasi şehidimiz Adnan Menderes'in memleketindeki CHP zihniyeti beni rahatsız ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bu davaya vücudumuzu, başımızı her şeyimizi koyduk. Daha önce de Doğru Yol Partisi'nde merkez ilçe başkanlığı yaptım. Siyasi tecrübeme güveniyorum" şeklinde konuştu.

TEK LİSTEYLE SEÇİME GİDİLMESİNE DESTEK VERDİ

AK Parti Genel Merkezi'nin tek listeyle seçime gidilmesi kararını da değerlendiren Sabancı, "Kırılma, küsme olmadan tek liste ile seçime gidilecek olması sevindirici. Genel merkezimiz tek liste kararı aldı. Bizlerde saygı duyduk, inşallah partimiz için hayırlı olur. Partimiz tarafından kongrelerde aday gösterilmeyen arkadaşlarında gerekli olgunluğu göstereceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.