Efeler Belediyesi 1. Yaşını Kutladı

Efeler Belediyesi 1. Yaşını Kutladı

Aydın’ın 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir statüsüne kavuşması üzerine merkez ilçe olan Efeler Belediyesi’nin 1. yaşı coşkuyla kutlandı.

Aydın’ın 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir statüsüne kavuşması üzerine merkez ilçe olan Efeler Belediyesi’nin 1. yaşı coşkuyla kutlandı.

Aydın’ın merkez ilçesi olan Efeler Belediyesi’nin kuruluşunun birinci yıldönümü kutlandı. Keyif Bahçesi’nde düzenlenen yemekli organizasyonda Efeler Belediyesi’nin personeli Belediyenin yeni yaşını canlı müzik eşliğinde eğlenerek doyasıya kutladı.

Efeler Belediyesi’nin kuruluşunun 1. yıl etkinliğine; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve eşi, Efeler Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, belediye personeli ve davetliler katıldı.

Efeler Belediyesi’ni tanıtan ve yaptığı hizmetleri anlatan bir slayt gösterimi ile başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında Efeler Belediyesi’nin 1. kuruluş yıl dönümü pastası kesildi. Üzerinde Efeler Belediyesi yazısı ve amblemi bulunan pastayı Başkan Özakcan, yardımcılarından Halis Günday, meclis üyeleri Rıza Posacı ve Nedim Ünal ile Efeler Kent Konseyi başkanı Tuncay Erdemir birlikte kesti. İlerleyen bölümde ise sahneye çıkan Efeler Aydın’a özgü zeybek oyunları ile davetlileri coşturdu. Canlı müzik ile devam eden gecede başta Başkan Özakcan ve eşi olmak üzere misafirler dans etmeyi de ihmal etmeyerek hoş dakikalar geçirdi.

“HALKIMIZ DAHA GÜZEL HİZMETLERİ HAK EDİYOR”

Efeler Belediyesi’nin 1. Yaşını kutlamak üzere organize edilen gecede bir konuşmada yapan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi’nin Büyükşehir yasası ile yeni kurulan bir belediye olduğunu hatırlatarak “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar büyük bir özveriyle çok önemli hizmetlere imza attık. Önümüzdeki yıllarda da giderek artan bu çalışmalarımızı taçlandırır ve daha güzel günlere hep birlikte ulaşırız. Bilindiği gibi yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Gerçekten demokrasinin beşiği olmaya ve onu hayata geçirmek en büyük arzumuz ve hedefimizdir. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Efeler kentinde yaşam kalitesinin yükseldiği, daha yaşanılmak istenen bir kent haline getirmek hepimizin ortak arzusudur. Halkımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha güzel hizmetlere, daha güzel yaşam ortamlarına ve bu ortamlarda yaşamaya hak etmiş bir toplumdur. Bizler de vicdani borcumuzu ödemekle bu görevlere gelmiş sorumlularız” dedi.

efeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi.JPGefeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-001.JPG

efeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-002.JPGefeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-003.JPGefeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-004.JPGefeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-005.JPG

efeler-belediyesi-1.-yasini-kutladi-006.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.