Efeler Belediyesi Eski Parkları Yeniliyor

Efeler Belediyesi Eski Parkları Yeniliyor

Efeler Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan eski parkların bakım ve onarımı yapılanarak yenileniyor.Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ilçedeki eski parklar bakım ve o...

Efeler Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan eski parkların bakım ve onarımı yapılanarak yenileniyor.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ilçedeki eski parklar bakım ve onarımdan geçiriliyor. Eskimiş, kırılmış banklar yenilenerek çeşitli renklere boyanıyor. İlçedeki bu değişim vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Efeler Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, "Parklar yenilenmiş halleri ve rengarenk boyamalar için daha estetik bir görünüme sahip oldu" şeklinde konuştular.

Parklardaki değişimler hakkında bilgi veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Sorumluluk alanlarımız içerisinde yıllanmış parklarımız var. Bunları yenileyerek ilçemize yakışır bir hale getiriyoruz. Eskiyen ekipmanlardan kullanılmayacak durumda olanların yerine yenilerini koyuyoruz. Boyası eskiyenleri yeniden rengarenk boyayarak yeni görünüm kazandırıyoruz. Tüm bunların yanında park alanı olarak değerlendirebileceğimiz yerleri de yeni parklar yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.