Efeler Belediyesi Geçmişine Sahip Çıkıyor

Efeler Belediyesi Geçmişine Sahip Çıkıyor

ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nün düzenlediği 18. Uluslar Arası Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ile Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda Efeler Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

- ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nün düzenlediği 18. Uluslar Arası Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ile Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda Efeler Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Geleneksel olarak her yıl bir üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen sempozyuma bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliği yapıyor. Yerli ve yabancı 155 bilim insanı tarafından 118 bildirinin sunulacağı kaydedilen sempozyumun açılış töreninde katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara plaket verildi. Plaket ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu tarafından Efeler Belediye Başkan Vekili Sumran Ünal’a takdim edildi.

Efeler Belediyesi adına plaketi alan Belediye Başkan Vekili Sumran Ünal, Sempozyumun destekçilerinden olan Efeler Belediyesi, ilimizde düzenlenen bilimsel çalışmalara ve etkinliklere duyarlı olmaya çalışmaktadır. Bu tür de bilimsel formatlı uluslararası organizasyonların Aydın’da gerçekleşmesi kentin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Efeler Belediyesi Üniversitesiyle, kentin bilim insanları ile ilimizin ekonomisine yön veren kurumlarımızla işbirliği içinde çalışarak geleceğimize yön vereceğimiz inancımız tamdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa, tam bir hayata sahip olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir’ Bu sempozyumu ilimizde gerçekleştiren ve bu organizasyonda emeği geçen tüm yetkili ve çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

EFELER BELEDİYESİ GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKIYOR

EFELER BELEDİYESİ GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.