Efeler Belediyesi’nde Toplu Sözleşme

Efeler Belediyesi’nde Toplu Sözleşme

Efeler Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 260 işçiyi ilgilendiren görüşmelerde anlaşma sağlanarak, 2 oturum sonunda imzalandı.

- Efeler Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 260 işçiyi ilgilendiren görüşmelerde anlaşma sağlanarak, 2 oturum sonunda imzalandı.

Efeler Belediyesi’nde çalışan işçilerle ilgili ücret ve sosyal hakların düzenlenmesine yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanarak imzalandı. Efeler Belediyesi adına Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Başkan Yardımcıları Derya Tıkır, Cengiz Süne, Sümran Ünal, Hukuk Bürosu Avukatları ve Personel Müdürü ile Belediye İş Sendikası adına Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Başkan Yardımcısı Osman Pınar’ın yürüttüğü işçilerle ilgili toplu sözleşme görüşmelerinde varılan 3 yıllık anlaşma ile işçilerin maaşlarına her yıl için Enflasyon + yüzde 5 zam yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Yeni kurulan Efeler Belediyesi’nde çalışmak üzere değişik ortamlardan (Belde ve Köyler) gelen işçilerle ilgili yapılan görüşmelerde; beklentilerin en düzeyde karşılanarak sözleşmenin zorlanmadan imzalanması, çalışanlar arasında büyük memnuniyet oluşturdu.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, “Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’la, işçilerimizin önümüzdeki 3 yıllık çalışma dönemine ilişkin yaptığımız 2 görüşmede zorlanmadan anlaşma sağladık. Karşılıklı anlayış ve mevcut olanaklara uygun şekilde sözleşmeye imzalarımızı attık. Sayın Başkanımızın emekten yana, emekçiden yana, çalışandan yana gösterdiği özveri ile değişik çalışma ortamlarından gelen ve geleceğe yönelik tereddütü olan işçilerimiz de sözleşme sonunda hiçbir mağduriyete uğramamışlardır. Başkanımızın emek ve emekçiden yana bu tavrını kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da, “Efeler Belediyesi olarak çalışanlarımızın verdiği emekler elbette ki karşılıksız kalmayacaktır. Belediyemiz adına yürütülecek hizmetlerde büyük katkılar sunacaklarına emin olduğumuz çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını almalarını sağlamak bizim de isteğimizdir. İmzalanan bu sözleşmenin Efeler Belediyemiz için, Aydın için, tüm çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

EFELER BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

EFELER BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.