Efeler Belediyesi’nden Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Efeler Belediyesi’nden Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Efeler Belediyesi ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle ilçedeki tüm okullara oya ağacı fidanı hediye etti.Ülkenin geleceğine şekil veren öğretmenlere Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talim...

Efeler Belediyesi ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle ilçedeki tüm okullara oya ağacı fidanı hediye etti.

Ülkenin geleceğine şekil veren öğretmenlere Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla, oya ağacı fidanı hediye edildi. Üzerinde Başkan Özakcan’ın, “Yeni nesil, öğretmenlerin eseridir. Eserin kıymeti, öğretmenin mahareti ve fedakarlığı ile orantılı olacaktır. Yetiştirdiğiniz ‘fikri hür, irfanı hür’ nesillerin tıpkı bir ağaç gibi yarınlara kök salması dileği ile şahsınızda tüm öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutlarım” notunun yer aldığı fidanlar ilçe genelindeki tüm okulların idarecilerine teslim edildi.

Fidanlar öğretmenler tarafından toprakla buluşturularak, eğitim kurumlarının bahçelerinde unutulmaz bir hediye olarak tarihe geçti. Başkan Özakcan’a teşekkür eden öğretmenler, “Öğretmenler gününde çevremizden bir çok hediye alıyoruz. Ancak bu hediye hepsinden çok farklı ve anlamlı. Başkanımıza ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz, öğrencilerimizle birlikte hediye edilen fidanları büyüterek, gelecek nesillere aktaracağız” ifadelerini kullandılar.

“ÖĞRETMENLER FİDANLARA SU, ÇOCUKLARIMIZA BİLGİ İLE HAYAT VERECEK”

Tüm öğretmenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Özakcan, “Bizlerin bugünlere gelmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Bizlerin hayatlarında önemli bir yere sahip öğretmenlerimize, kalıcı bir hediye vermek istedik. Öğretmenlerimiz fidanlarımıza suyla, çocuklarımıza da bilgileriyle hayat verecekler” şeklinde konuşarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.