Efeler, Bilardo Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Efeler, Bilardo Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Efeler Belediye Başkanlığı, Özel Ege Bilardo Bölge Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği tarafından desteklenen, Efeler Belediyesi’ni...

Efeler Belediye Başkanlığı, Özel Ege Bilardo Bölge Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği tarafından desteklenen, Efeler Belediyesi’nin organize ettiği turnuva 3 gün sürecek. Dün başlayan ve 4 ilden toplamda 42 sporcunun katıldığı turnuva yarın Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın ilk dörde giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim edeceği tören ile son bulacak.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Efeler halkını şampiyonayı izlemeye davet ederek, "Bilardo el ve göz koordinasyonu, düşünceyi geliştiren, stratejik hamlelerle oynanan, şiddet içermeyen spor dallarından birisidir. Küçük yaştaki çocuklarımızın bilardo ile ilgilenmeleri ileri yaşta sayısal zekalarını arttırmaya da yardımcı olur. İlçemizi bir marka haline getirmek istiyoruz. Bunun için de bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Gençlerimiz için bireysel sporlar çok önemli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.