Efeler CHP’de Gerginlik Son Anda Önlendi

Efeler CHP’de Gerginlik Son Anda Önlendi

CHP Efeler İlçe merkezinde bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşmaya bir partilinin sözleri damga vurdu. Kısa süreli gerginliğin yaşandığı törende ilçe Başkanı Bayram İnci’nin sözleri gerginliği önledi.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Bayramlaşma töreni ilçe merkez binasında düzenlendi. Aydın CHP Milletvekilleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Osman Aydın ile önceki dönem Aydın milletvekili Fatih Atay, yeni seçilen CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Bazı BŞB ve Efeler Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte kalabalık bir partili ve halk katılımı eşliğinde gerçekleştirildi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci’nin konuşmasının ardından Aydın CHP milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda iktidar ile eleştirilerini sürdürürken yeni seçilen CHP Efeler İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini kutladılar.

Parti binasında gerçekleşen bayramlaşmaya bir vatandaşın Bülent Tezcan’a yönelttiği soru damgasını vurdu. Bir anda soğuk rüzgarın esmesine neden olan “CHP’de saygı ve sevgi eksikliği var. İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un kongre öncesi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci’ye yönelik ithamlarda bulunması doğru mu” şeklindeki soruya Tezcan, geçmişte yaşananların unutulması gerektiğini ifade ederken, CHP Efeler İlçe başkanı Bayram İnci’nin “Yaşananlar geride kaldı. Artık önümüze bakmamız gerek” şeklindeki sözleri olası bir gerginliği önledi.

Daha sonra Bayram İnci, yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak katılımcıların dilek ve şikâyetlerini dinledi. Karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulan bayramlaşma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü. Katılımın çok olması nedeniyle parti binasının almadığı ve bazı vatandaşların geri döndüğü görüldü.

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi.jpg

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi.JPG

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi-001.JPG

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi-002.JPG

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi-001.jpg

efeler-chp’de-gerginlik-son-anda-onlendi-003.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.