Efeler’de kursiyerlerin resim sergisi tam not aldı

Efeler’de kursiyerlerin resim sergisi tam not aldı

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Sanat Eğitim Kursları öğretmenlerinden Gülderen Hanım Aysal ve öğrencilerinin yaptığı eserlerden oluşan resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen resim öğretmeni Gülderen Hanım Aysal ve kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde açıldı.

80 eserin yer aldığı resim sergisine Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Belgin Arslan Demir, CHP Kadın Kolları Efeler İlçe Başkanı Özlem Ekiz, İYİ Parti Aydın İl Sekreteri Şafak Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.

SANATSAL BAKIŞ AÇISI

gulderen-hanim-aysal.jpgGeleneksel modern karması ve rölyef konseptleri doğrultusunda çalışan 80 kursiyerin 65 yağlıboya,12 karakalem ve 3 adet suluboya olmak üzere toplam 80 çalışmasından oluşan sergide konuşan resim öğretmeni Gülderen Hanım Aysal, “Aydın'da sanatsal bakış açısı ne yazık ki yok denecek kadar az. Belediye ve eğitim camiası işbirliği yaptığından beri bu bakış açısı yavaş yavaş değişecek diye umut ediyorum. Çalışmalarımızdaki özgünlük arttıkça sanata da ilgi artacak. Siz ne kadar yetenekli, ne kadar çalışkan olursanız olun doğru yer ve zamanda doğru ekiple kaliteli işler çıkarmak mümkündür. Bize bu imkanı sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

yusuf-kalin.jpg“DEĞERLİ ESERLER VAR”

Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Açılışını yaptığımız resim sergisinde, 7 ay gibi kısa sürede kursiyerlerimizin hazırladığı çok güzel ve çok değerli eserleri var, sanat adına atılmış adımları var. Efeler Belediyesi olarak sanatın hem amatör hem de profesyonelce yapıldığını halkımıza göstermek istedik” diye konuştu.

80 eserin yer aldığı sergi, 21 Nisan 2018 tarihine kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

efeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-001.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-002.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-003.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-004.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-005.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-006.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-007.JPG

efeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-008.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-009.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-010.JPGefeler’de-kursiyerlerin-resim-sergisi-tam-not-aldi-011.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.