Efeler’de Öğrencilere Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi Verildi

Efeler’de Öğrencilere Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi Verildi

Aydın Bisikletliler Derneği ile Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından “Çocukların bisiklet konusunda eğitilmesi ve teşvik edilmesi” amacıyla 90 öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi.

“Çocukların bisiklet konusunda eğitilmesi ve teşvik edilmesi” amacıyla Efeler Belediyesi’nin destekleriyle, Aydın Bisikletliler Derneği ile Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından “Çocukların bisiklet konusunda eğitilmesi ve teşvik edilmesi” amacıyla Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu 5’inci sınıflardaki 90 öğrenci ve velilerine güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi. Öğrenci bisikletçiler, eğitimi başarıyla tamamladı.

Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültüür Merkezi’nde gerçekleşen güvenli bisiklet sürüş eğitimine Aydın Bisikletliler Derneği Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Teoman Oğuzlu ile kulüp yöneticisi Bekir Temur konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu öğretmenlerinden Tuğba Özdemir’in gözetiminde 90 öğrenci bisikletçi güvenli bisiklet sürüş eğitimini almanın gururunu yaşadı. Düzenlenen kursun başarılı bir şekilde tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın Bisikletliler Derneği Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, öğrencilerin güvenli bisiklet sürüş eğitimini başarı ile tamamladıklarını söyledi. Yıkılmaz, kursun başarı ile tamamlanmasında büyük katkıları olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yönetimine teşekkür etti.

Efeler’de gerçekleşecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde resmigeçit törenine katıldıktan sonra Bisikletliler Derneği ile birlikte öğrenci bisikletçilerin toplu halde güvenli sürüş yapacağını açıklayan Hümeyra Yıkılmaz, “Eğitim alan öğrencilerimiz ile birlikte Efeler ilçesi Işıklı-Kuyulu güzergâhında güvenli bisiklet sürüşü yapacağız” dedi. Yıkılmaz, güvenli bisiklet sürüş eğitiminin devam edeceğini sözlerine ekledi.

efeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-001.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-002.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-003.jpg

efeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-004.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-005.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-006.jpgefeler’de-ogrencilere-guvenli-bisiklet-surus-egitimi-verildi-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.