Efeler’de Tarık Şengüroğlu Parkı yenilendi

Efeler’de Tarık Şengüroğlu Parkı yenilendi

Efeler ilçesini daha yaşanabilir hale getirmeyi amaç edinen ve bu kapsamda 42 yeni parkı hizmete açan Efeler Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri park yenileme çalışmalarına Kurtuluş Mahallesi Tarık Şengüroğlu Parkı’nda devam etti. Parka salıncak, tahterevalli ve spor aletleri koyularak, vatandaşların hizmetine sunuldu. Çimlendirme çalışması da yapılan parkta bank, çöp kovaları ve kauçuklar yenilendi.

Yeni görünümüne kavuşan Tarık Şengüroğlu Parkı’nın mahalle halkının kullanımına sunulduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kurtuluş Mahallemizde bulunan parkımızı yenileyerek, güzelleştirdik. Nefes alan bir ilçe için yeni parklar açtığımız gibi, var olan parklarımızın da bakımına çok önem gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki parklar, nefes aldığımız, hoşça vakit geçirdiğimiz, spor yapabildiğimiz, çocuklarımızın yeşil ve toprakla buluşup oyun alanında eğlenebildiği alanlardır. Efeler ilçemizde huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya olanak sağlayan mekanlar yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.