Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler Belediyesi tarafından Osman Yozgatlı Mahallesi’nde ’Barış ve Özgürlük Parkı’ ile Orta Mahalle de yapımları tamamlanan ‘Efe Emir Ayşe Parkı’ düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Park alanı şeklinde değerlendirilebilecek yerleri düzenleyerek park haline çeviren Efeler Belediyesi son olarak iki mahallede hizmete açılan parklar için Osman Yozgatlı Mahallesi ‘Barış ve Özgürlük Parkı’nda toplu açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen açılış törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve parti il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni kurulmuş bir belediye olmasına rağmen sorunlara hızlı çözüm bulan ve mahallelerine yapılan hizmetlerde de hızlı olduğunu belirterek Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Osman Yozgatlı Mahalle Muhtarı Halis Hekimoğlu,” Efeler ilçesinin en büyük mahallerinden biriyiz. Burada üç yıl önce kurulmuş olan bir belediye olmasına rağmen Efeler Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm personele teşekkürü bir borç bilirim. Biz mahalle olarak parkımızın adının ‘Barış’ olmasını önermiştik. Sizler daha da güzelini düşünerek parkımıza ‘Barış ve Özgürlük’ adını verdiniz. Din dil, ırk ayırmayan herkesi kucaklayan Mesut Başkanımız, gerçek bir insan dostu. Parkımızın adının olduğu gibi umarım ülkemize barış ve özgürlük gelir. Biz hepimiz kardeşiz, parkımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Mahallelinin görüş ve önerileri alınarak adı verilen Osman Yozgatlı Mahallesi’ndeki Barış ve Özgürlük Parkı’nın hayırlı olması temennileri ile sözlerine başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Demokrasi insan onuruna en yakışan rejimdir. Bugün ülkemizde Çanakkale Savaşı’nda hep birlikte can vererek, kan vererek kurulmuş bu Cumhuriyetimize ve demokrasimize ulusça sahip çıkmalı, demokrasimizi geliştirmeli, cumhuriyetimizi yüceltmeliyiz. Bunları başardığımız ölçüde ülkemizde barış, huzur ve sağlık içerisinde yaşayabiliriz. Onun için biz muhtarımızın önerisiyle parkımızın adını barış olarak verirken insan yaşamı için en önemli olan özgürlük kelimesinin içi doldurularak ve mahalleden başlayarak, demokratik anlayışımızı hissettirerek yaşama geçirme duygusu, düşüncesi içerisinde olduk. Ülkemizde barış ve kardeşlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Cumhuriyeti yolda bulmadık, bu Cumhuriyet kolay kurulmadı” diye konuşarak açılışı yapılan parkların tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesen Başkan Özakcan, Orta Mahalle’deki Efe Emir Ayşe Parkı’nı da ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

.

Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler’de Toplu Park Açılışı

Efeler’de Toplu Park Açılışı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.