Efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi İzmir’de

Efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi İzmir’de

Uçan Hollandalı gemisi ve mürettebatı dünya turnesi kapsamında İzmir’de çocuklarla buluşacak. Çocuklar, Uçan Hollandalı gemisiyle heyecan dolu bir dünyaya adım atacak.

- Uçan Hollandalı gemisi ve mürettebatı dünya turnesi kapsamında İzmir’de çocuklarla buluşacak. Çocuklar, Uçan Hollandalı gemisiyle heyecan dolu bir dünyaya adım atacak.

İzmir’de, yeni açılan İzmir Park Alışveriş Merkezi tarafından organize edilecek etkinlikle efsanevi Uçan Hollandalı gemisi dünya turnesi kapsamında İzmir’de çocuklarla buluşacak. Uçan Hollandalı gemisine alınan çocuklar, yaş gruplarına göre korsan kostümleri giyerek heyecan verici bir dünyaya adım atacak. 4-13 yaş grubundaki çocukların giriş yaptığı dev geminin içerisinde çocukları halat atma, halat çekme, hazine puzzle tamamlama, korsanlık konsol oyunu birbirinden heyecanlı oyunları oynayacak olan çocuklar, turnuvalar sonucunda mürettebata alındıklarına dair sertifika alacak.

Uçan Hollandalı korsan gemisi, 8 Şubat tarihine kadar her gün 12:00 - 20:00 saatleri arasında İzmir Park Etkinlik Merkezi’nde minik ziyaretçilerini macera dolu bir keşfe çıkaracak.

EFSANEVİ UÇAN HOLLANDALI GEMİSİ İZMİR’DE

EFSANEVİ UÇAN HOLLANDALI GEMİSİ İZMİR’DE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.