Ege Et Kuşadası Şubesi Açıldı

Ege Et Kuşadası Şubesi Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuz ve kaliteli et tüketebilmeleri için Ege Et’in Kuşadası şubesini hizmete açtı.Ege Et’in Kuşadası şubesi, Kuşadası Türkmen Mahalle 50. Yıl caddesi No:43 B...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuz ve kaliteli et tüketebilmeleri için Ege Et’in Kuşadası şubesini hizmete açtı.

Ege Et’in Kuşadası şubesi, Kuşadası Türkmen Mahalle 50. Yıl caddesi No:43 B adresinde düzenlenen törenle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı. Ege et’in açılan şubeleriyle il genelinde Aydın halkından yoğun ilgi gördüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Ege Et şubeleriyle vatandaşların ekonomik ve kaliteli et tüketmesini hedefledik. Ana çıkış noktamız üreticiye destek, halka hizmet. Benim için önemli olan fakir, fukaranın da yanında olabilmektir. Hep bunun için çalıştık. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyük ilgi gören açılış töreninde konuşan Özlem Çerçioğlu, ayrıca Kuşadası’nda Büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. Kuşadası’nın kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “ Kuşadalı hemşerilerimin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Kuşadası halkına hizmetlerimiz devam ediyor. Boyalık yolunun asfaltma çalışması tamamlandı. Buraya da Boyalık yolunu kullanarak geldim. Kuşadası’na hizmet vermekten mutluyum. Hizmetlerimiz devam edecek“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum