Egede Kalite Saatleri Devam Ediyor

Ege'de Kalite Saatleri Devam Ediyor

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Ege'de Kalite Saatleri" etkinlikleri 24 Eylül Çarşamba günü Aydın’da devam edecek.

- Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Ege'de Kalite Saatleri" etkinlikleri 24 Eylül Çarşamba günü Aydın’da devam edecek.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü, "Ege'de Kalite Saatleri" etkinlikleri Eylül ayı programı ile devam ediyor. İzmir’de önceki gün gerçekleştirilen eğitim, katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Ege’de Kalite Saatleri organizasyonu kapsamında Aydın ilinde gerçekleştirilecek ikinci etkinlik için katılımcıların kayıtları devam ediyor. 'Sertifikalı ve ücretsiz' programlar kapsamında; kalite anlayışına yön verecek, çok özel konu başlıklarıyla konusunda yetkin konuklar, firma temsilcileriyle buluşuyor.

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün bir yıldır süren ve kalite dostları firmaların büyük ilgisi ile karşılanan “Ege'de Kalite Saatleri” etkinliğinin Eylül ayı programında, katılımcıların talepleri değerlendirilerek iletişime yönelik konu ve uzman konuk seçildi.

“İletişiyor muyuz Yoksa İtişiyor muyuz” konulu eğitiminde, doğru iletişimin altın kurallarını paylaşacak olan TSE Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı, yaptığı açıklamada; “Günlük hayatımızda çevremizdeki insanlarla sürekli iletişim halindeyiz. Aile üyelerimiz, iş ortamımız, sosyal çevremiz, hatta ilk defa karşılaştığımız insanlar bizim iletişim kurduğumuz çevrelerdir. Acaba biz bu insanların hepsiyle sağlıklı ve olmasını istediğimiz şekilde ilişki kurabiliyor muyuz? Yoksa iletişim kurduğumuzu sanıp aslında itişiyor muyuz? İtiş-kakış bir hayatın içinde iletişim nerede? Sağlıklı iletişimin altın kurallarını paylaşmak için ‘İletişiyor muyuz Yoksa İtişiyor muyuz’ eğitimini kaçırmamaınızı öneriyoruz” dedi.

Eğitim, 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat: 14.00-16.00 arası Adnan Menderes Üniversitesi AKM- Miletos Salonu’nda gerçekleştirilecek. Eğitim, daha sonra Denizli’de de tekrarlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.