Ege'nin kavurucu sıcaklarında, Cosa Akıllı Klima Paketi ile tasarruflu serinleyin

Ege'nin kavurucu sıcaklarında, Cosa Akıllı Klima Paketi ile tasarruflu serinleyin

Yeni nesil akıllı bir oda termostatı alarak, markası ne olursa olsun, klimanızı akıllandırabilir ve elektrik tüketiminden %40’a varan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Kavurucu sıcaklarda klimasız yaşamak maalesef mümkün değil. Konforlu yaşamamızı sağlayan klimalar, özellikle yaz aylarında fazla kullanıldığından çok yüksek elektrik faturaları ödememize yol açabiliyor. Bu da birçok aile ve iş yerlerinin bütçesini zorluyor. Tam bu noktada, hem konfor hem tasarruf etmemizi sağlayan akıllı ev teknolojilerine bir yenisi daha eklendi; "Akıllı klimalar".

 

Akıllı ev sistemleri ve enerji teknolojileri için yaratıcı çözümler geliştiren Nuvia firması tarafından tasarlanan COSA Akıllı Klima Paketi ile klimanızı akıllandırabilirsiniz. Eviniz ya da ofisinizdeki klimaları, istediğiniz yerden cep telefonunuz ile kontrol edebilir, konumunuza, haftalık rutininize ve evinizin olmasını istediğiniz sıcaklığa göre yönetebilirsiniz. Cosa ile yeni teknolojilerden faydalanarak evinize ya da ofisinize gelmeden minimum elektrik harcayarak yazın kavurucu etkisinden tamamen kurtulabilirsiniz.

 

Örneğin COSA Akıllı Klima Paketi, sabah evden çıkıp işe gittiğinizi ya da işten çıkıp eve geldiğinizi, cep telefonunuzun konum özelliği sayesinde algılayarak siz henüz yoldayken klimanızı kendiliğinden çalıştırır. Böylece sizi serin bir ortam karşılar. Çıkarken açık bıraktığınız klimaları da kapatarak tasarruf sağlar. Ya da Cosa, klimanızı siz uyurken otomatik olarak nem alma moduna alarak, oda sıcaklığını en doğru derecede kullanmanıza olanak tanır ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek koşulları minimuma indirir. Klimalarınızı akıllandırarak, sağlığınızı ve cebinizi koruyabilir daha konforlu bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

 

COSA Klima Paketi uzaktan kumandalı tüm klimalara uyumludur.

 

COSA Klima Paketi nasıl %40’a kadar tasarruf sağlar?

Klimanızı sizin adınıza yönetebilen, programlanabilir modları sayesinde COSA Klima Paketi, siz evi terk ettiğinizde kendiliğinden devreden çıkar. Buna benzer olarak uyku zamanı durumunuza göre klimanızı optimum düzeyde ayarlayabilir. Önerilen şekilde uyku zamanında klimanızı nem alma moduna getirmeniz elektrik tasarrufu etmenizi sağlar. Bu kolay ayarlanabilir yöntemler sayesinde; uyku modunda %10’a, ev modunda %30’a, dışarı modunda ise açık unutulan klimaları kapatarak toplamda %40’a kadar tasarruf sağlamak mümkün.

 

Cosa Akıllı Klima Paketini, MediaMarkt mağazaları, n11, Hepsiburada e-ticaret sitelerinden ve cosa.com.tr'den satın alabilirsiniz.

 

COSA Akıllı Klima Paketi, iOS ve Android ile çalışan tüm cep telefonlarında kullanılabilir. Ayrıca tarayıcınızdan kontrol.cosa.com.tr adresine bağlanarak da Cosa’ya erişim sağlayabilirsiniz. Cosa mobil uygulamasını iOS ile çalışan cihazlarınıza indirmek için buradaki, Android ile çalışan cihazlarınıza indirmek için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

 

Cosa Hakkında:

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia’nın ürettiği akıllı ev asistanı Cosa, akıllı bir oda termostatıdır. Cosa, akıllı özellikleri sayesinde tasarrufun en konforlu halini yaşatır. Klima Paketi ve Kombi Paketi sayesinde yaz – kış evinizin sıcaklığını cep telefonları aracılığıyla tek uygulama ve tek cihaz üzerinden kontrol edebilmenizi sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.