Eğitim Bir Sen Başkan Adayından Aydın 24’e Ziyaret

Eğitim Bir Sen Başkan Adayından Aydın 24’e Ziyaret

Eğitim Bir Sen başkanlığına aday olan İsmail Yiğit, Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz’ü ziyaret etti. Yiğit, güçlü bir ekiple göreve talip olduklarını açıkladı.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Kasım’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’da başkanlığa aday olan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Aydın Şube Başkanvekili İsmail Yiğit ve beraberinde Eğitim Bir Sen Nazilli Şube Başkanı Özkan Yıldırımkaraman ve Hamza Ünal Cengiz Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz’ü çalışma ofisinde ziyaret etti.

9 Kasım Pazar günü Nevzat Biçer Nikâh Salonu’nda gerçekleşecek olan Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu tekrarlayan Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanvekili İsmail Yiğit, göreve geldiğinde Aydın Eğitim Bir Sen’in bin 421 üyesi olduğunu belirterek, “Bugün itibariyle bu sayı 3 bin 300’ü geçti. Aydın’ın en büyük eğitimciler sendikasıyız” dedi.

Sendika olarak üye sorunu yaşamadıklarını kaydeden Yiğit, “Güler yüzlü sendikacılık yapıyoruz. Bu nedenle eğitimcilerin tercih ettiği sendika olduk. Önümüzdeki ilk altı aylık süreçte üye sayımızı 4 binlere taşıyacağız. Üyeleriyle kaynaşmış, ayidet bilincini oluşturup, kurumsal bir kimlik kazandıracağız. Birilerinin menfaati için değil, tüm üyelerimizin yararı için çalışacak, hak ve adalet duygusundan asla taviz vermeyeceğiz. Başkaları için başka önemli şeyler olabilir. Bizim için öncelikli olan Aydın’ın eğitim kalitesidir” diye konuştu.

8 yıldır aktif sendikacılık yaptığını ifade eden Yiğit, “Sendikamızın değişik kademelerinde görev aldım. Bu süre içinde edindiğimiz tecrübeyi önümüzdeki dönemde güçlü bir ekiple sürdürmek istiyoruz. Eğitimci arkadaşlarımızın sorunlarına, sevinçlerine, acılarına içtenlikle ortak olmak istiyoruz. Üyelerimizin onurlu, huzurlu ve mutlu bir şekilde çalışabileceği kaliteli çalışma ortamına kavuşmasını sağlamak için mücadele edeceğim. Makam mevki hırsımız yok. Menfaat beklentimiz yok. Hizmet için yola çıktık. Eğitimcilere hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

9 Kasım’da yapılacak olan Genel Kurul’da Eğitim Bir Sen delegeleri ile üyelerinden destek isteyen Yiğit, “sendikacı bir başkan, güçlü bir ekiple göreve talibiz. Ekip ruhu ile çok çalışıp, mutlaka başaracağız” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz, İsmail Yiğit ve ekibine başarı dileğinde bulundu.

egitim-bir-sen-baskan-adayindan-aydin-24’e-ziyaret.JPG

egitim-bir-sen-baskan-adayindan-aydin-24’e-ziyaret-001.JPG

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum