Eğitim Bir-Sen Şubeleri Antalya’da Toplandı

Eğitim Bir-Sen Şubeleri Antalya’da Toplandı

Kamu-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen şubeleri Antalya’da bir araya geldi. Her ilden sendika yöneticilerinin buluştuğu toplantıda; Eğitim Bir-Sen’in bayan yöneticileri ile yapılan ‘Bayanlar komisyonu’ çalışmaları da dikkat çekti.

- Kamu-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen şubeleri Antalya’da bir araya geldi. Her ilden sendika yöneticilerinin buluştuğu toplantıda; Eğitim Bir-Sen’in bayan yöneticileri ile yapılan ‘Bayanlar komisyonu’ çalışmaları da dikkat çekti.

Sendika Muğla İl Başkan yardımcısı Nevin Uğur; toplantının tüm Türkiye’deki yöneticiler arasında görüş alışverişinde bulunulması açısından çok verimli olduğunu; bayanlar komisyonu etkinliklerinin milli aile yapımıza yönelik fikirler geliştirdiğini söyledi. Sendikalarının eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için özveriyle çalıştığını, yaptıkları hazırlık ve sundukları önerilerle görüşmelere damga vurduklarını belirtti.

Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Önder Uçak; sendikalarının MEB 17, 18 ve 19. Milli Eğitim Şûralarına büyük katkı sağladığını belirterek; katıldıkları Türkiye Buluşması’nda, şuralarda alınan kararların değerlendirilmesinin yapıldığını söyledi. Ayrıca sendika sekreterya istişare toplantılarının gerçekleştirildiğini söyledi.

EĞİTİM BİR-SEN ŞUBELERİ ANTALYA’DA TOPLANDI

EĞİTİM BİR-SEN ŞUBELERİ ANTALYA’DA TOPLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.