Eğitimcilerden Mehmetçik’e maddi destek

Eğitimcilerden Mehmetçik’e maddi destek

Eğitim-Bir-Sen Kula Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e maddi destekte bulundu. Üyeler kendi aral...

Eğitim-Bir-Sen Kula Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e maddi destekte bulundu. Üyeler kendi aralarında topladıkları paraları PTT şubesi aracılığıyla Mehmetçik Vakfına bağışladı.

TSK’nın Zeytin Dalı Harekatı’na ülke genelinde maddi manevi destek sürüyor. Manisa’nın Kula ilçesinde de Eğitim-Bir-Sen Şubesi üyeleri, aralarında topladıkları paraları Mehmetçik Vakfına bağışladı. Kula PTT Şubesi’ne gelen Eğitim-Bir-Sen Kula Şubesi Başkanı Adem Sümen ve üyeler, topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı hesabına gönderdi. PTT müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Kula Eğitim-Bir-Sen Kula Şube Başkanı Adem Sümen, “Ülkemizin teröre dur demek için yaptığı Afrin operasyonuna destek için buradayız. Biz devletimizi, milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu, çok seviyoruz. Askerimiz canla başla şuanda düşmanlara karşı teröristlere karşı bir mücadele veriyorlar. Biz de manen onların yanında olduğumuzu dualarımızla gösteriyoruz. Bugün sembolik de olsa eğitim çalışanları adına Eğitim-Bir-Sen Kula Şubesi olarak Mehmetçiğimize maddi katkıda bulunalım istedik. Gidelim şehitliğimiz de duamıza edelim ve onların yanında olduğumuzu hissettirelim" dedi.

Bağışın ardından eğitimciler Kula şehitliğine yürüyerek, mezar başında dua etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.