Eib Moda Tasarım Yarışması İçin Tüyolar Verdi

Eib Moda Tasarım Yarışması İçin Tüyolar Verdi

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda dünyasına kazandırdığı, İtalya’da düzenlediği başarılı defilelerle Ege İhracatçı Birlikleri’ni temsil eden, geçtiğimiz hafta İstanbul Fashion Week için hazırladığı "ADEN”-Günahlarından Arınmış-" isi

- Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda dünyasına kazandırdığı, İtalya’da düzenlediği başarılı defilelerle Ege İhracatçı Birlikleri’ni temsil eden, geçtiğimiz hafta İstanbul Fashion Week için hazırladığı "ADEN”-Günahlarından Arınmış-" isimli koleksiyonuyla moda severlerle buluşan Emre Erdemoğlu, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen bir seminer verdi.

Emre Erdemoğlu, tasarımcılar için EİB Moda Tasarım Yarışması hazırlık sürecini anlattığı seminerde 2015-16 Sonbahar Kış Trendleri hakkında da bilgiler sundu.

EİB Moda Tasarım Yarışması eski finalistlerinden olan ve Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yeni koleksiyonu “Aden”i geçen hafta sergileyen ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu tarafından verildi. Ege İhracatçı Birlikleri’nde gerçekleşen katılımın yoğun olduğu seminerde Erdemoğlu, EİB Moda Tasarım Yarışması’na katılacak olan adaylara koleksiyon hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken unsurlar, renk seçimi, kumaş seçimi, bunların koleksiyonlara aktarılması, 2015-16 Sonbahar Kış Moda Trendleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve EİB Moda Tasarım Yarışma Komitesi Başkanı Burak Sertbaş, “Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon sektörü ve moda dünyasına genç ve yenilikçi tasarımcılar kazandırmak amacıyla Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması’nı bu yıl 10'uncu defa düzenliyoruz. 10'uncu yıla yakışır güzellikte bir organizasyon için her detayı düşünerek hareket ediyoruz. Her yıl, bir sonraki yılın dünya moda trendlerinin ipuçlarından yola çıkılarak belirlenen yarışmanın ana temasını bu yıl ‘GİZ’ olarak tespit ettik. Bu yarışmaya katılmak isteyen adaylar için oldukça yararlı bir seminer olduğunu düşünüyorum” dedi.

EİB MODA TASARIM YARIŞMASI İÇİN TÜYOLAR VERDİ

EİB MODA TASARIM YARIŞMASI İÇİN TÜYOLAR VERDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.