Ekonomi Bakanı Elitaş MÜSİAD Heyetini Kabul Etti

Ekonomi Bakanı Elitaş MÜSİAD Heyetini Kabul Etti

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD heyetini kabul etti.Güncel ekonomik ve ticari meselelerin ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Elitaş, kurulduğu 1990 y...

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD heyetini kabul etti.

Güncel ekonomik ve ticari meselelerin ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Elitaş, kurulduğu 1990 yılından itibaren daima Türkiye ekonomisinin daha iyi bir konuma gelmesi için büyük bir özveriyle çalışan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) bugün gelmiş olduğu noktanın büyük bir takdir ve tebrikle karşılandığını belirtti. Yeni kurulan hükümetin önümüzdeki döneme yönelik programının da ele alındığı görüşmede Bakan Elitaş, jeopolitik ve konjonktürel riskleri bertaraf edebilmek için iş adamlarının öneri ve yorumlarını dikkatle dinlediklerini, bu doğrultuda dış ticaret ve yatırım politikaları üretmede yetkili bakanlık olarak hangi alanlara öncelik verileceği hususunun görüşüldüğünü ifade etti. Elitaş, toplantıda ayrıca iş dünyasının taleplerini dinlemek, atılması gereken adımları tespit etmek ve Türkiye’nin üretim gücünü daha yukarılara taşıma gayesiyle diğer tüm ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşmeye devam edileceğini belirtti.

Toplantıda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ise, son 10 yılı aşkın sürede el ele vererek küresel ekonomide söz sahibi bir Türkiye inşa edildiğini, bu süreçte aktif rol alan MÜSİAD’ın mevcut gayretlerini daha da ilerleteceğini ve özel sektörün sesini hem ulusal hem de uluslararası platformlarda daha yüksek duyurmaya çalışacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.