El Bombalarıyla Düello Yapacaklardı

El Bombalarıyla Düello Yapacaklardı

Aydın'ın Didim ilçesinde iki grup arasında başlayan kavganın boyutu, polisin olay yerine gelmesiyle görenleri dehşete düşürdü. Düello yapmak için getirdikleri 2 adet el bombasını bırakarak kaçmaya çalışan 4 kişiyi gözaltına alındı.

- Aydın'ın Didim ilçesinde iki grup arasında başlayan kavganın boyutu, polisin olay yerine gelmesiyle görenleri dehşete düşürdü. Düello yapmak için getirdikleri 2 adet el bombasını bırakarak kaçmaya çalışan 4 kişiyi gözaltına alındı.

Olay, dün gece yarısı Didim merkez Çamlık Mahallesi'ndeki ormanlık alan içerisindeki araç park alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aralarında husumet bulunan iki grubun düello için ormanlık alanda buluştuğu yolunda ihbar alan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, bölgeye geldiklerinde panikle etrafa bir şeyler bırakıp kaçmaya çalışan kişileri fark etti. Kaçmaya çalışan 4 kişiyi gözaltına alan polis, daha sonra bölgede arama yaptı. Aramalarda düello için getirildiği belirlenen 2 adet el bombası ile kuru sıkı tabanca ve bıçakları gören ekipler gözlerine inanamadı.

Patlamamış vaziyetteki el bombaları, olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanı tarafından güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırıldı. Yapılan incelemede el bombaların meşesi belirlenemedi. Kuru sıkı tabanca ve bıçaklara da el konuldu.

Göz altına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

EL BOMBALARIYLA DÜELLO YAPACAKLARDI

EL BOMBALARIYLA DÜELLO YAPACAKLARDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.