Elit Çadır Profesyonel Hizmet ve Anında Tedarik

Elit Çadır Profesyonel Hizmet ve Anında Tedarik

Elit Çadır firması ilk olarak 2016 yılında kurulmuş olup bu sektör içerisinde aslında 25 yıldır var olan bir firmadır. Sizlere profesyonel ekip arkadaşlarıyla birlikte hizmet vererek kaliteli ürün satışlarına izin verir.

Elit çadır içerisinde branda, tente ve çadır ürünlerine yer verilmektedir. İstenilen tüm standartlara uygun bir şekilde çadır, tente, branda üretimleri gerçekleştirilmektedir. Bu sayede son derece güvenli bir kullanım sağlarsınız.

Her isteğe göre ürün üretimine, tedarikine ve kurulumuna da yer vermektedir. Referanslar arasında ise çok büyük firmalar yer alır. Eğer güven konusunda çeşitli şüpheleriniz varsa bu konu da sizlere destek olur. Sizler için büyük referanslarla çalışan Elit Çadır ile farklı ürünler için iletişime geçebilirsiniz. En uygun üretim seçenekleriyle yardımcı olacaklardır.

Uzun Garanti Süresi ve Uygun Fiyat Kalitesi

Elit çadır, depo çadırı, afet çadırı başta olmak üzere daha birçok çadır modellerine yer vermektedir. Özellikle de küçük baş ve büyük baş hayvancılığa uygun hayvan çadırı üretimleri de vardır. Elit Çadır üzerinden aldığınız çadırların çelik konstrüksiyon kısımları için tam 10 yıl garanti süresi verilmektedir. Ayrıca branda ve tente ürünleri içinde 900 gram branda seçeneğinde garanti süresi 8 yıl olarak karşınıza çıkar. 650 gram branda seçeneği ile satın alma yaptıysanız bunun da süresi 5 yıl olarak hizmet görür. Oldukça uygun fiyatlar ve performans kalitesiyle hizmet aktarımı gerçekleştirilir.

elit-cadir-profesyonel-hizmet-ve-aninda-tedarik.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.