Elnur Viyana’da Favoriler Arasında

Elnur Viyana’da Favoriler Arasında

Eurovision Şarkı Yarışması için büyük bir ekiple günlerdir prova yapan Azerbaycan temsilcisi Elnur, Viyana’daki Eurovision otoriteleri tarafından ilk 10’daki favori yarışmacılar arasında gösteriliyor....

Eurovision Şarkı Yarışması için büyük bir ekiple günlerdir prova yapan Azerbaycan temsilcisi Elnur, Viyana’daki Eurovision otoriteleri tarafından ilk 10’daki favori yarışmacılar arasında gösteriliyor.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleşecek yarışmada ‘Hour of the Wolf’ ile görücüye çıkacak olan Elnur’un şarkısına ilgi günden güne artıyor. Elnur, Viyana’daki Eurovision otoriteleri tarafından da ilk 10’da yer alan favori yarışmacılar arasında gösteriliyor.

Provalarına tam gaz devam eden ve Azerbaycanlı şarkıcı Elnur, “Bu şarkı ‘asla pes etme, kalbin bu savaşı hak ediyor. Ayağa kalk; hoşgörü, kabulleniş ve tüm dünya birliği için savaş’ mesajını veriyor ve bu mesajı tüm dünyaya duyuracağız” dedi.

21 Mayıs gecesi yarı final için ter dökecek olan Elnur, “Herkesin gözünü kırpmadan seyredeceği çok güzel bir şov hazırladık, çok çalıştık, umarım herkes beğenir ve herkesin kalbine dokunur” diyerek heyecanını paylaştı.

ÜNLÜLERDEN ELNUR’A DESTEK VİDEOSU

Sosyal medyada kendisine destek olan ünlü isimleri görünce çok şaşırdığını ve sevindiğini söyleyen Elnur, “Hiç böyle bir şey beklemiyordum, çok sevindim. Zaman ayırıp böyle bir video çeken herkese çok teşekkür ederim. Umarım sizin yüzünüzü kara çıkarmam” şeklinde konuştu.

Elnur’a destek olan ünlü listesi ise şu şekilde:

“Acun Ilıcalı, Fettah Can, Gupse Özay, 3ADAM Eser Yenenler-İbrahim Büyüykak-Oğuzhan Koç, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Levent ülgen, Asuman Dabak, Betül Demir, Alper Kul, Murat Evgin, Bülent Parlak, Gülhan Tekin, Suzan Kardeş, İskender Paydaş, Suat Ateşdağlı, Fatma Toptaş, Cansu Kurtcu, Günay Musayeva, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Çiğdem Batur ve Barış Arduç.”

Elnur 21 Mayıs akşamı Viyana’da yarı finalde 11. sırada yarışacak. Final ise 23 Mayıs’ta gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.