Emekli albay ve oğlu defnedildi

Emekli albay ve oğlu defnedildi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, iddiaya göre çıkan tartışma sonrası oğlunu silahla öldürüp intihar eden emekli albay ve çocuğu yan yana defnedildi.Olay, saat 08.00 sıralarında Esentepe Mahallesi’nde bi...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, iddiaya göre çıkan tartışma sonrası oğlunu silahla öldürüp intihar eden emekli albay ve çocuğu yan yana defnedildi.

Olay, saat 08.00 sıralarında Esentepe Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Emekli Albay Ahmet T. (57) ile sivil eğitim kursu alan ve tenis hocalığı yapan oğlu Arda Çağlar T. (29), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile baba-oğul boğuşmaya başladı. İddiaya göre, silahı ile oğlunun başına bir el ateş eden Ahmet T, daha sonra da kendi başına ateş ederek intihar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Ahmet T.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Çağlar T. ise ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çağlar T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ahmet T.’nin ilk eşinin yaklaşık 15 yıl önce kanserden öldüğü, oğlu ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Baba oğlun otopsisi yapıldıktan sonra cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alındı. Baba oğlun cenaze namazları, yan yana, bugün ikindi namazını müteakip Narlıdere Merkez Camii’de kılındı. Cenaze namazına gelen Ahmet T.’nin babası emekli astsubay Fahri T., hem oğlu Ahmet’in hem de torunu Arda Çağlar’ın cenazelerine sarılıp ağladı. Fahri T. yakınları sayesinde ayakta durdu.

Emekli albaya ise Ahmet T.’ye askeri tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından baba oğul, 15 yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet T.’nin eşinin yanına yan yana defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.