Emet Belediyesi’nden Ramazan yardımı

Emet Belediyesi’nden Ramazan yardımı

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan paketleri ilçede tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.Emet Kaymakamlığı ile ortak yürütülen çalışma kapsamında iftar çadır...

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan paketleri ilçede tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.

Emet Kaymakamlığı ile ortak yürütülen çalışma kapsamında iftar çadırı hizmeti devam ederken, belediye tarafından temin edilen 100 den fazla Ramazan paketinin ihtiyaç sahiplerine iletildiğini belirten Başkan Mustafa Koca, ’’Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ihtiyacı olan her vatandaşımızın yanında olacağız. Erzak paketlerimizde 4 kişilik bir ailenin bir ay boyunca ihtiyaçlarını giderebileceği temel besin maddeleri yer alıyor. Belediyemiz bünyesinde bu ve benzeri sosyal yardım faaliyetlerini yürütecek birimimiz var. Bu birimimiz güncellenmiş haliyle dar gelirli ailelerimizi tespit ederek, sadece Ramazan ayında değil, yılın her ayı ihtiyaçlarını yakından takip ediyor. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek ve her zaman halkımızın yanında yer almaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.