Emet Kaymakamlığı’nda engelli vatandaşlara iftar yemeği

Emet Kaymakamlığı’nda engelli vatandaşlara iftar yemeği

Emet Kaymakamlık tarafından engelli vatandaşlar ve aileleri onuruna iftar yemeği verildi.İftar yemeğine, Kaymakam Hasan Çiçek ve Eşi Songül Çiçek Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Eşi Kadriye Doğ...

Emet Kaymakamlık tarafından engelli vatandaşlar ve aileleri onuruna iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine, Kaymakam Hasan Çiçek ve Eşi Songül Çiçek Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Eşi Kadriye Doğan Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı İsmail Barış, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar, Sakatlar Derneği İlçe Temsilcisi Mustafa Mutlu, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek’e Engelliler Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu iftar programı için teşekkür ettiğini belirten Sakatlar Derneği İlçe Temsilcisi Mustafa Mutlu, ’’5 yıldan beri Sakatlar Derneği olarak, engellilerimize hizmet etmeye ve engellilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Allah müsaade ettiği müddetçe de bu çalışmalarımız devam edecek“ dedi.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ise yaptığı konuşmada, ’Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle beraber olmaktan gurur ve mutluluk duymaktayım. Engelliler Haftasında engelli kardeşlerimizle bizleri bir araya getiren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Emet Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Engelli olmanın bir engel olmadığı ilçe inşa etmek amacıyla belediye olarak biz üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz’’ diye konuştu.

Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen programın Ramazan ayına denk gelmesinin ayrı bir güzellik taşıdığını belirten Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, ’’Ramazan’da insanlar birbirlerine karşı daha bir sevgi ve saygı dolu olurlar. Daha merhametli ve hoşgörülüdürler. Dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini Ramazan ayında görürüz.

Bu mübarek ayın manevi atmosferine uygun olarak, siz değerli engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük gurur ve mutluluk duymaktayım. Şüphesiz ki engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir. Engelli yurttaşlarımızın sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları daha iyi anlayabilmek için empati kurmamız ve bir gün bizim de engelli bir insan olabileceğimiz gerçeğini unutmamamız gerekir.’’ dedi.

Daha sonra Kaymakam Çiçek, engelli vatandaşların ve ailelerinin sorun ve taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.