Emet’e 32 apart

Emet’e 32 apart

Kütahya’nın termal su zengini Emet ilçesinde, 30 yıl önce yapılan 36 apartın ardından Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından 32 apart yapımı işi ihaleye çıktı.Emet belediyesince 32 apart yapımı ihal...

Kütahya’nın termal su zengini Emet ilçesinde, 30 yıl önce yapılan 36 apartın ardından Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından 32 apart yapımı işi ihaleye çıktı.

Emet belediyesince 32 apart yapımı ihaleye çıkarken, bunun yanında 2 yüzme havuzu ve kafeterya da hizmete girecek. İhaleye girenler ayrıca 100 bin TL ile başlayan muhammel bedel artırımı ile ihaleyi almaya çalışacak.

Yapılacak ihale ile Emet ilçesinde apart sayısının artırılmasının hedeflendiğini belirten Başkan Mustafa Koca, ’’Mülkiyeti hamam mahallesinde Belediyemize ait 3 bin 585 Metrekare alanda 10’u belediyemizin olmak üzere toplam 32 apart yapımı kat karşılığı metoduyla ihaleye çıkarılıyor. Termal tesis alanlarımızda konuşlandırılan 32 apartın yanında Osmanlı hamamı ile yüzme havuzları yapılacak. Yüzme havuzları ve 10 apart belediyemizin olurken, kafeterya ve 22 apart ihaleyi alan şirket tarafından işletilecek ’’dedi.

Başkan Koca ilçede bulunan 36 apart ve 96 yataklı termal otel yanında hayata geçirilecek apartlar ile yıllık turizm yatak kapasite sayısının artırılmasının hedeflendiğini belirterek, ’’ Halkımız apart turizminde apartlarda kalan turistlerin ilçe ekonomisine ve ilçenin sosyal yaşamına daha fazla katkı sağladığını beyanla bizlerden apart yapımı talep ediyordu. Belediye olarak projemizi hayata geçirmek için uzun zamandır kamulaştırma işlemlerini gerçekleştirdik. Projelerimizide hazırlayarak ihaleye çıkardık. Memleketimize hayırlı olsun“ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.