Emet’te polis ve jandarmanın Trafik Haftası etkinlikleri

Emet’te polis ve jandarmanın Trafik Haftası etkinlikleri

Kütahya’nın Emet ilçesinde polis ve jandarma ekipleri ’’Herşey düzenli bir trafik ve yayalarımızn güvenliği’’ sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.Etkinlikler kapsamında polis ve jandarma ekipleri...

Kütahya’nın Emet ilçesinde polis ve jandarma ekipleri ’’Herşey düzenli bir trafik ve yayalarımızn güvenliği’’ sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikler kapsamında polis ve jandarma ekipleri tarafından ilçedeki anaokul, ortaokul, ve liselerde eğitim verildi. Yaya geçidi ve araçlarda tarafik uygulaması yapıldı. Polis ve jandarma ekipleri hafta boyunca yaptıkları çalışmalarla ilgili yaptıkları açıklamalarda, ’’Yaya geçişi önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırmak İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda ilçemizde de zaman zaman bilinçlendirme çalışmaları, farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Trafik Haftası kapsamında yaptığımız çalışmalar buna bir örnektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı öncelikli hedef alarak bu çalışmaları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bundaki hedef trafik kazalarını azaltmaktır. Bu projenin amacına ulaşmasını temenni ediyoruz" diyerek bu kapsamda çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.