Emet’te Ramazan ayı hazırlıkları tamamlandı

Emet’te Ramazan ayı hazırlıkları tamamlandı

Kütahya’nın Emet Belediyesi temizlik ekiplerince Ramazan ayı münasebetiyle başlatılan mezarlık temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları sona erdi.Bahar aylarının gelmesi ve Ramazan ayının başlaması il...

Kütahya’nın Emet Belediyesi temizlik ekiplerince Ramazan ayı münasebetiyle başlatılan mezarlık temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları sona erdi.

Bahar aylarının gelmesi ve Ramazan ayının başlaması ile park, bahçe düzenleme, ağaç bakım çalışmalar yürüten belediye ekipleri, ilçe mezarlığı bakım çalışmalarını da tamamladı. Ramazan ayında vatandaşların huzurlu ve rahat bir Ramazan ayı geçirmeleri için gerekli çalışma ve tedbirlerin alındığını belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, “Çok şükür Rabbimize ki yeni bir Ramazan ayına daha ulaştık. Hemşehrilerimizin Ramazan ayını huzurlu ve rahat bir şekilde geçirmeleri için belediyemizin tüm birimleri görevde. Ramazan aylarında sıkça ziyaret edilen mezarlıklarımızın bakım ve temizlikleri, park bahçe bakımları, iftar topu, Ramazan davulu çalışmalarımız sona erdi. Yüce Allah Ramazan ayında tutacağımız oruçları, yapacağımız ibadetleri kabul etsin. Bu vesile ile bir kez daha halkımızın mübarek Ramazan aylarının hayırlı olması dileklerimi iletiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.