Emıtt’te En Etkin Tanıtım Ödülünü İzmir Aldı

Emıtt’te En Etkin Tanıtım Ödülünü İzmir Aldı

İzmir, İstanbul’da yapılan 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından ödülle döndü. İzmir, Kalkınma Ajansının İzmir standıyla beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünün sahibi oldu.

- İzmir, İstanbul’da yapılan 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından ödülle döndü. İzmir, Kalkınma Ajansının İzmir standıyla beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünün sahibi oldu.

Uluslararası fuarlara İzmir çatısı altında katılmanın önemine değinen İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban “Uluslararası fuarlara İzmir çatısı altında tüm beldelerimizle, sektör temsilcilerimizle, belediyelerimizle birlikte katılarak tanıtım yapmayı çok önemsiyoruz. Bu nedenle uluslararası fuarlara İzmir markası altında hep birlikte katılmak için tüm paydaşlarımıza davet gönderip stant kiralıyorduk. Bunun sonucunu EMITT’te görmüş olduk. Beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünü aldık" dedi. Fuar boyunca standın yoğun ilgi gördüğünü anlatan Yılmazçoban, şöyle konuştu: "Etkin bir İzmir tanıtımı yapmış olduk. Geleneksel el sanatlarımızdan, yeme içme kültürümüze, doğal güzelliklerimizden tarihimize kadar İzmir’i çeşitli yönleriyle tanıttık. Bunun sonucunda etkin tanıtım ödülümüzü aldık. Bu sadece İzmir Kalkınma Ajansı’nın değil birlikte katıldığımız tüm paydaşlarımızın ve belediyelerimizin ortak ödülüdür. Bundan sonra Mart ayında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşecek ITB Berlin Turizm Fuarına katılım sağlayacağız. İzmir Kalkınma Ajansı olarak yine büyük bir İzmir standı hazırlayacağız. Turizm sektörünü ve belediyelerimizi bu stant altında İzmir’i temsil etmeye davet ediyoruz.”

EMITT fuarı sonunda yapılan En İyiler Ödül Töreni’nde İzmir Kalkınma Ajansı adına İZKA Kurumsal İletişim Sorumlusu Nazlı Kayı, Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın'dan ödülü aldı.

EMITT’TE EN ETKİN TANITIM ÖDÜLÜNÜ İZMİR ALDI

EMITT’TE EN ETKİN TANITIM ÖDÜLÜNÜ İZMİR ALDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.