‘Emniyetten FETÖ’cü Kimlerle Görüşüyordun?’

‘Emniyetten FETÖ’cü Kimlerle Görüşüyordun?’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan’a zor soru; ‘Emniyetten FETÖ’cü kimlerle görüşüyordun?”

TBMM eski başkanlarından İsmet Sezgin’in danışmanı, bürokrat ve inşaat mühendisi Haldun Haşmet Aysan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun belediye bütçesinden ABD Başkanı Obama’nın maaşından daha fazla ücret ödediği danışman Erkan Karaarslan’a bir dizi soru yöneltti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılda 3 milyon TL. ödeyemesiye aylık kazancı 250 Bin lirayı bulan danışman Erkan Karaarslan’ın ‘FETÖ’cüler yüzünden kamudan istifa ettim” dediğini belirten Aydınlı bürokrat Haşmet Aysan şu soruları yöneltti:

“Eşin hangi kurumda çalışıyor, Emniyetten FETÖ’cü kimlerle görüşüyordun, hangi bilgileri alıyordun, kimleri devreye sokarak hangi Medya kuruluşu ile görüşmek istedin, ne cevabı aldın, hangi mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçileri ile görüşme yaptın.. Aydın, Mersin ve Sarıyer Belediyelerinde neler döndü.. Aydın BŞB ye kimleri getirdin...EYÖNTEM-GLOKAL-MUHKEM-BEDAD-YEKUD-VİZYON kuruluşları ile yerel yönetimlerde neler döndü.. Hiç bir görevin olmadığı halde salı günleri Aydın BŞB neden geliyorsun?”

Bilindiği gibi Erkan Karaarslan’ın belediyede yaptığı konuşma kameralara yansımış, Derince Belediyesi'nde denetim yapılmasın diye arkadaşlarıyla mali raporlarda riski azaltan çalışmalar yaptığını Derince Belediye Meclisi kürsüsünde itiraf etmesiyle gündeme gelmişti.

Biz gereken makyajlamayı yaptık, bundan sonrası, hayırlısı” diyen Karaarslan, bu riski düşürünce eşit değerin altında kalıp denetimden nasıl kurtulunabileceğinin detaylarını anlatmıştı.

Bu itirafların ardından Karaarslan, kayıt alındığını fark ederek salona ‘Çekimler bizde kalsın. Zaten Sayıştay ile bu aralar aramızda sıkıntılar var, bir de böyle şeyler duyarlarsa iyice sıkıntıya gireriz' uyarısında bulunduğu video You Tube’da yayınlanmıştı…

Şimdi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden dudak uçuklatan miktarda ücret alan Erkan Karaarslan'ın Aydın BŞB'de de 'makyajlama' yapıp yapmadığı, bu kadar ücretin bu nedenle mi ödendiği merak ediliyor.

İŞTE O VİDEO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.