Emperyalizme hizmet

Cumhuriyetin makam, mevki, şan, şöhret, para ve her türlü nimetlerinden sonuna kadar fütursuzca bu değerlerin yaratıcısı ve bugüne kadar bizi bir arada tutan Cumhuriyetin değerlerine on kuran bütün dünyanın saygı duyduğu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sırt çevirmek daha ilerisi hakaret etmek hainliktir, rejim düşmanlığıdır.

Bu durum olsa olsa Emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine hizmettir. Son yıllarda mevcut iktidarın himayesinde gelişip semiren, mantar gibi çoğalan hiç üretmeden para kazanıp lüks içinde yaşayan devletin çok önemli ve kritik makamlarına yerleştirilen, Karun gibi zenginleşen devlet gücünü arkasına alarak hatta TC kanunlarına rağmen şeriat devleti için örgütlenen, bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısına hakaret etmekten hicap duymayan bir anlayış ülkenin birçok yerinde kendi düzenlerini kurma çabası içindedirler.

Afyonkarahisar’da Devlet hastanesi Kalp Damar Cerrahisinde görevli bir doktor, “Ben hastalarıma kapsüllü ilaç yazmıyorum. Kapsül jelatinden üretiliyor, jelatinin içeriğinde domuz helal olmayan madde var İslam’a uygun değildir” diyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı bir sınıf ziyaretinde küçücük kız çocukları ayrı bir sınıfta başları hepsi de türbanlı ve Arapça eğitim alıyorlar. Birçoğunuzun farkında bile olmadan şeriat sevicilere alan açılıyor...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.