“En Başarılı Festival Ödülü” Büyükçekmece’nin Oldu

“En Başarılı Festival Ödülü” Büyükçekmece’nin Oldu

Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “En Başarılı Festival” ödülüne layık görüldü.“Shining Star Awards” ödül töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Uluslarar...

Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “En Başarılı Festival” ödülüne layık görüldü.

“Shining Star Awards” ödül töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Fsetivali’nin daha önceki yıllarda da iki kez üst üste “Dünyanın En İyi Festivali” ödülüne layık görüldüğünü hatırlatarak, “Böylesine anlamlı ödüller bizi daha çok motive ediyor, sorumluğumuzu daha da arttırıyor” diye konuştu.

“EN BAŞARILI FESTİVAL ÖDÜLÜ”

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Shining Star Awards” Eğlence Ödülleri Gala Gecesi, Wow Airport Hotel’de düzenlenen törenle gerçekleşti. “TM Event Management”ın etkinlik sponsorluğunda düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde "En Başarılı Festival Ödülü" kategorisinde Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bir ödüle daha layık görüldü. 13 kategoride 93 adayın yarıştığı “Shining Star Awards” de Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “En Başarılı Festival” ödülüne layık görüldü.

“BU BAŞARI BÜYÜKÇEKMECE HALKININDIR”

Ödül töreninde konuşan Şahin, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kültür ve sanata büyük önem verdiğini ve Büyükçekmece’nin artık tüm dünyada bir kültür ve sanat şehri olarak tanındığı belirterek, “Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, CIOF tarafından 2011 ve 2012 yıllarında iki yıl üst üste “Dünyanın En İyi Festivali” ödülüne layık görülmüştü. Bugün de burada “En Başarılı Festival” ödülünü alıyoruz. Böylesine önemli ve anlamlı ödüller bizi daha çok motive ediyor, gelecek için sorumluluklarımızı daha da arttırıyor. Bu başarı Büyükçekmece halkımıza aittir. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün hepinize sevgi ve selamlarını iletiyorum” diye konuştu.

Ödül, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Başkan Vekili Ahmet Şahin’e takdim edilirken törene Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.